Bo vid banan

Bo bredvid vårt klubbhus med den vackra, gröna golfbanan som enda granne. I våra rum av vandrarhemskaraktär finns en våningssäng som är 120cm i botten och 90 cm uppe, alternativt två 80 cm sängar. Det finns plats för en extrasäng i alla rum och sänglinne finns att hyra. Boendet är ett självhushåll vilket betyder att du städar och håller ordning efter dig själv. Möjlighet till kylskåp, frys, kokplatta, mikrovågsugn samt kaffebryggare finns. Försäljning av kaffe, hemgjorda smörgåsar, toast och snacks finns i receptionen. OBS! Klubben har ingen restaurang.

I närheten:
2 km till centrum
2 km till busshållplats
200 m till Hallstaviks utomhusbad.

Bokning sker genom booking.com eller via telefon 0175-22420.

Prislista 2021
Prislista 2021: Maj + september: 600:-/rum Juni, juli, augusti: 750:-/rum Sänglinne: 75:-/bädd Städning: 100:- Totalt kan vi erbjuda sex stycken dubbelrum och ett enkelrum. Under 2021 hyr vi endast ut 3st rum i taget pga. covid-19 situationen. Bokning sker genom booking.com eller via telefon 0175-22420. Anländer ni efter kl. 16.00 vänligen meddela detta till receptionen 0175-22420.
Golfpaket

Är ni sugna på att spela golf hos oss och bo i vårat vandrarhem? Vi skräddarsyr en offert för varje tillfälle, beroende på önskemål. Ni är varmt välkomna att kontakta kansliet för mer information – info@hallstavikgk.se eller tel. 0175-22420.

Bilder Vandrarhem

Ställplats för husvagn/husbil

Längst in på vår grusparkering har vi fyra ställplatser för husvagn eller husbil med tillgång till el för 150 kr/dygn. Det går givetvis att stå här gratis utan el i mån av plats. Ni får tillgång till våra omklädningsrum med dusch som finns i anslutning till vårt klubbhus, ca 150 m från ställplatserna. Det är inga iordninggjorda platser enbart för husbil/husvagn utan ni står på vår ordinarie parkeringsplats för bilar.

För bokning och platsförfrågan kontakta vår reception 0175-224 20.

OBS! Vi har ingen restaurangverksamhet på vår klubb utan i vår reception/klubbhus har vi en cafeteria/kiosk.

Holmen
ICA Väddö