Medlem

På Hallstavik GK värnar vi både om våra gäster och medlemmar. Oavsett om du är nyinflyttad eller ”gammal” Rospigg, om du spelar mycket eller lite, så har vi ett medlemskap som passar dig!

Här nedan hittar ni som vill bli eller är medlemmar hos oss all den information ni behöver!

Medlemskapstyper 2021
Medlemskap Senior GK Plus ingår I korthet Kostnad /år Aktie behövs
Fullvärdigt medlemskap X Obegränsat spel 5.950 X
9-håls-medlemskap Max 9 hål/dag 4.250 X
Greenfee-medlemskap Betalar reducerad greenfee 695
Prova på-medlemskap* Obegränsat spel under året 3.000
Gröntkort kurs 800kr plus medlemskap 600kr* Efter utbildning fritt spel på Hallstavik GK* 1.400
GKPlus klippet X Totalt 5 rundor på valfri GKPlus bana 2.595
Junior-medlemskap
Ungdomsmedlemskap 22 – 25 år 3.000
Juniormedlemskap X 19 – 21 år 2.500
Yngre junior medlemskap X 16 – 18 år 1.800
Yngre junior medlemskap X 11 – 15 år 1.500
Knatte medlemskap Upp till 10 år 500
Greenfee 2021 Se prislista under ”Greenfee”
Aktie
Aktieköp Kontakta klubben för pris
Lån av aktie i 1 år Kontakta klubben 400
Delbetalning Kontakta klubben
Års/medlemsavgift
Aktiva Är en del av totala avgiften 600
Passiva Betalar endast detta 400

Allmänt

För samtliga medlemsformer gäller att man blir medlem i Hallstavik GK samt ansluten till Svenska Golfförbundet (SGF), erhåller tidningen Golfa, får Golf ID och kan spela mot greenfee på alla banor i Sverige och utomlands.

För medlemsformerna ”Fullvärdig medlem” och  ”Niohålsmedlem” gäller att man genom köp eller lån skall inneha en spelrätt i form av en aktie i Häverödalens Fastighets AB.

När ”GKplus” ingår äger man rätt till fritt spel på de banor som ingår i GKplus-samarbetet.

Fullvärdig medlem – spel utan begränsningar, ditt bästa val.

Som fullvärdig medlem får man fritt spel på Hallstavik GK under ett helt år utan några begränsningar.

Som junior och senior (från året efter man fyllt 25 år) får man dessutom den unika möjligheten att spela fritt på f n ytterligare åtta banor genom GKplus-samarbetet. Gäller vardagar och efter kl. 13:00 lördag, söndag och helgdag.

Niohåls-medlem
För Dig som inte vill spela en hel rond. Vill man spela 18 hål lägger man till 195 kr på vardagar och 250 kr på helgdagar. Observera att för ytterligare 1.700 kr/år blir man fullvärdig medlem inklusive GKplus, dvs bara fördelar.

*Gröntkort utbildning.
Medlemsformen för Dig som vill börja spela golf. Efter avslutad Grönt kort kurs får Du spela fritt på Hallstavik GK under resten av säsongen. Du kan också, mot greenfee, spela på de flesta andra banor.

*Prova på årsmedlemskap
Spela en hel säsong på Hallstavik GK för ett subventionerat pris. Gäller endast säsongen 2021 för de som blir nya medlemmar i klubben under säsongen 2021. Gäller även de som tog Grönt kort under säsongen 2020.

Greenfee-medlemskap
Ger Dig ett aktivt medlemsskap i Hallstavik GK och anslutning till SGF. Du får bl.a. ett Golf ID och kan spela mot greenfee på vår klubb och andra klubbar.

Klippkort
Är Du redan medlem i en annan golfklubb så kan Du köpa ett klippkort för 10 st 18- hålsronder på Hallstavik GK under ett kalenderår. Gäller vardagar.

GKPlus Klippet
Du får ett medlemsskap i Hallstavik GK samt ett klippkort med fem ronder som Du kan använda på GKplus banorna. Du kan även spela mot ordinarie greenfee på landets alla klubbar.

Kom ihåg att du varken är försäkrad eller kan spela på någon golfbana, varken i Sverige eller utomlands, utan att din betalning registrerats i GIT, vilket sker så fort din betalning kommit klubben tillhanda. Finns alltså all anledning att komma ihåg att betala i rätt tid.

GK-Plus

Ditt fullvärdiga medlemskap ger fritt spel på 9 golfanläggningar!
Inget annat medlemskap inom golfen ger så mycket för pengarna som ett fullvärdigt medlemskap i en av de 9 samarbetsklubbarna.
Du spelar fritt 1 maj – 31 oktober

Vardagar alla tider

Lördagar, söndagar och helgdagar från kl 13:00

En fantastisk upplevelse för dig som är passionerad golfspelare!
Vid tävling på annan GKplusanläggning än hemmaklubb skall tävlingsgreenfee alltid erläggas undantaget GKplus Tour.
För aktuell tävlingsgreenfee kontakta respektive golfklubb.

Läs mer på GK-Plus hemsida här!

Golfhäftet

Bäste medlem!

Med Golfhäftet får du mer Golf för pengarna. Över 950 banor är anslutna i Europa och på dessa får du som kortinnehavaren 50% rabatt på ordinarie greenfee.
Här hittar du de golfbanor där du kan spela: https://www.golfhaftet.com/sv/golfbanor/

Köp 1st Golfhäftet 2021 för 495 kronor.

Du stödjer klubben genom att beställa Golfhäftet direkt av oss!

Köper du Golfhäftet inkl. PLUS så får du möjlighet att spela hur mycket du vill till 50% rabatt på de banor som erbjuder PLUS tider. Tiderna då PLUS gäller, publiceras på https://www.golfhaftet.com/sv/plus/tider/ eller i Golfhäftets App. Golfhäftet PLUS köper du till för 199 kronor.Du beställer via oss på HGK genom att:
– Besöka eller ringa oss i klubbhuset på tel. 0175-22420 (observera rådande öppettider)
– Kontakta oss via mail: info@hallstavikgk.se

Aktier till salu

Här lägger vi upp aktier för er som är intresserade att sälja (och er som vill köpa) era aktier i Häverödalens Fastighets AB.

Till Salu:

• 2 st aktier säljes till högstbjudande, lägst 3.500 kr/st eller 6.000 för båda.
  • 2 st aktier säljes för 1000:-/st eller högst bjudande.

Ni som är intresserade kontaktar kansliet så hjälper vi till med att förmedla kontaktuppgifter till säljaren. Tel. 0175-22420.

Holmen
ICA Väddö