Träna med vår PRO

Träna med vår PRO

Träna

Hos oss på Hallstavik GK finns många möjligheter att träna upp dina förmågor, vare sig det är på egen hand eller med vår PRO och golfinstruktör Jimmy Wallmo. Om du är ny till golfen finns det ingen bättre klubb att starta din resa på än hos oss.

Läs mer under rubrikerna som följer!

Mer information

Introduktion av vår PRO Jimmy Wallmo

Det var länge sedan jag såg fram emot en golfsäsong som denna 2021. Mitt namn är Jimmy Wallmo, är 44 år, uppväxt och boende i Hallstavik. För exakt 20 år sedan slutade jag som golfinstruktör och golfproffs efter att ha levt med golf 24/7 i flera år.

Jag valde att under höst/vinter gå en golfinstruktörutbildning (Den för 20 år sedan gällde inte hehe) som fortsätter under vår/sommar i år.

Det ledde sedan till möjligheten att få bli golfinstruktör på hemmabanan Hallstavik, vilket för mig är oerhört stort. Jag är entusiastisk och stolt men även väldigt ödmjuk inför uppgiften. Framför allt så representerar jag Hallstavik GK och jag finnas tillgänglig för alla.

Jag kommer erbjuda gröna kort utbildningar, privatlektioner, grupplektioner, parlektioner samt temakurs en gång i veckan där man erbjuds i grupp att vara med på tex bunkerträning, putt, chip mm. Det kommer variera och även erbjudas vid önskemål.

Juniorträningar kommer upprättas för er ända upp till 21 år. Under sommarlovet kommer vi införa torsdagstävlingar för juniorer så vi skapar lite mer tävlingstillfällen för ungdomarna.

Även dam och herr samt seniorkurser kommer erbjudas. Också företag kommer erbjudas att komma ner och slå

med anställda/kunder för att få prova på.

Målet är att skapa en bra gemenskap och att golf ska vara roligt. Vi ska ha kul och vi ska se till alla som kommer till klubben oavsett klubb, ålder, kön mm trivs.

Jag kommer även vara allt i allo så ni kommer se mig i receptionen, ute på banan och jobba, mm. Jag kommer finnas til

lgänglig där klubben behöver mig.

Nu vill jag bara ha bra väder och att säsongen kommer igång så jag får träffa alla nere vid banan. Mer info om utbildning, kurser och lektioner hittar ni här nedan.

/Jimmy Wallmo

Priser för Golflektioner 2021

Priser på Golflektioner under 2021

25 min                                295:-
55 min                                475:-
55 min  2/pers                 495:-

85 min                                675:-
85 min 2/pers                  695:-

Paketpris för att bygga kortsiktigt eller långsiktigt för hela säsongen. Ex boka vår, sommar, höst för att hålla ihop svingen och vi jobbar tillsammans för en långsiktig lösning. Eller så kör vi en intensiv träning för att skräddarsy det du som individ önskar.

3 x 25 min                          745:-
5 x 25 min                          1125:-
10 x 25 min                        1995:-

3 x 55 min                          1275:-
5 x 55 min                          1975:-
10 x 55 min                        3550:-

Grupplektion med olika teman, t.ex. närspel, bunkerslag m.m. Max 8st per grupplektion.
150:-/gång, 60 min

Tänk på att förbereda er inför varje lektion för att vi ska tillsammans ska nå dina mål. Berätta gärna vid bokningen vad du vill ha ut av lektionen eller när vi träffas.

  • Vad vill du utveckla
  • Vad vill du förbättra
  • Vad vill du uppnå nu och efter lektionen/lektionerna

Jag kan inte utlova garantier att på en lektion har vi löst alla problem och du slår 70m längre och spikrakt, men jag kan lova att vi tillsammans ska hjälpas åt att utveckla din golf så att den blir så bra som möjligt och det blir roligt att spela golf både på kort och lång sikt.

 

Bokningar görs till klubben på tel. 0175-22420 eller till Jimmy på tel. 070-795 66 76.

Juniorträning

Hos oss är alla juniorer välkomna att testa på golf! Juniorerna är golfens framtid och vi hoppas kunna locka fler av er till sporten.

Med vår golftränare Jimmy Wallmo får juniorerna träna golf utan extra kostnad. För att kunna spela på banan krävs det däremot ett medlemskap, ni kan läsa mer om våra medlemskap här.

Nybörjare

Golf är en fantastisk idrott där du får uppleva natur, gemenskap och spelglädje. I golf kan alla spela och tävla med alla tack vare handicapsystemet.

För att börja spela golf på alla Sveriges banor behöver du ha ett Golf-ID och få ett Grönt Kort. Ditt Golf-ID gör det möjligt att bli medlem på en klubb och boka starttider på olika banor.

Det Gröna Kortet är ditt bevis på att du vet hur man spelar golf på ett säkert sätt och att du kan ta dig runt på en bana med en tillräcklig spelstandard. När du tar Grönt Kort går du både igenom teorin och tränar på spelet.

Hallstaviks GK erbjuder flera kurstillfällen där du får lära dig att spela golf tillsammans med vår Pro Jimmy Wallmo. Där går ni praktiskt igenom hur spelet går till. Sedan behöver du även gå en teoretisk utbildning för att lära dig golfens alla regler. Detta gör du via en kostnadsfri web-utbildning på Svenska Golfförbundets hemsida golf.se, sök på ”börja spela golf”. När du registrerar dig på golf.se får du även ditt Golf-ID.

När du går en nybörjarkurs (grönt kortkurs) hos oss får du ett års medlemskap på köpet. Året efter du har tagit ditt gröna kort kan du bli ”prova på medlem” om du inte vill bli fullvärdig medlem redan då.

Se kursdatum och priser under ”Grönt Kort – Utbildningstillfällen”

Följande ingår:

4 kurstillfällen där ni tränar praktiskt på att spela golf
Utbildningsmedlemskap under året som du har kvar
Lån av utrustning under kursens gång.

Efter kurstillfällena måste du gå några rundor tillsammans med en markör (en golfspelare med golf-ID) som hjälper dig att räkna dina slag. Har du klarat av att gå rundan på dina givna antal slag (lika många som om du skulle ha 54 i hcp) så har du klarat Grönt Kort, och golfklubben kan hjälpa dig att godkänna kortet.

Vi svarar gärna på frågor om nybörjarkurser eller annan golfträning.

Intresseanmälan görs till reception på telefon 0175-22420 eller epost info@hallstavikgk.se

Grönt Kort - Utbildningstillfällen
Följande gäller för Grönt Kort Utbildningen:
Max 8 personer per kurs.
Utrustning:
Under kursen har du möjlighet att låna klubbor om du saknar det. Har du egna använder du dom. Bollar på rangen ingår i priset.
Teori och teoriprov:
Under kursen går vi golfens regler. Självstudier och teoriprov kommer du att göra på min golf men i det stora hela ska vi gå igenom grunderna under kursen.
Pris 1400:- För kurs och spel på banan 2021.
Läs mer om hur det går till att börja spela golf under ”Nybörjare”.

Kursdatum 2021:

Kurs 1
FULLBOKAD
Kurs 2
FULLBOKAD
Kurs 3
FULLBOKAD

Kurs 4

FULLBOKAD
Kurs 5
FULLBOKAD
Kurs 6
FULLBOKAD
Kurs 7:
FULLBOKAD
Kurs 8:
FULLBOKAD

Kurs 9:

1.1: Lördag 3 juli kl. 12.00-14.00
1.2: Söndag 4 juli kl. 12.00-14.00
1.3: Tisdag 6 juli kl. 18.00-20.00
1.4: Torsdag 8 juli kl. 18.00-20.00

Så fort en kurs blir fullbokad lägger vi upp en ny. Har ni några önskemål eller speciella datum som passar er bra så tar vi gärna emot förslag. Är det något kurstillfälle ni inte kan vara med på så är det bara att säga till i receptionen vid anmälan, så ser vi till att lösa det åt er!

Anmälan till Grönt Kort Kurs görs till receptionen på tel. 0175-22420 eller via mail info@hallstavikgk.se
Vid frågor ang. kursen vänligen kontakta receptionen.

För företag

Har du ett företag som vill ta ner personalen eller kunder att få prova golf med instruktör så lämnas offert för varje tillfälle. Vi skräddarsyr koncepten efter era önskemål.

Kontakta golfinstruktör Jimmy Wallmo på 070-795 66 76  eller receptionen på tel. 0175-22420.

Våra sponsorer